29 Ocak 2011 Cumartesi

Kokuşmuş bir ezber masalı

Kokuşmuş bir ezber masalı

 
 

Serpil Odabaşı


 
Aslında bu Ülkede insanlar çok eskiden kardeş kardeş yaşarmış, çünkü herkes Türk müslüman ve erkekmiş, sonra Amerika diye bir kötü büyücü gelmiş insanlara sen kürtsün sen ermenisin sen alevisin sen süryanisin sen eşcinselsin sen kadınsın demiş…
Bu kötü büyücünün amacı cennet vatanımızı bölmek, parçalara ayırmak sonra da bu parçalardan kendine güzel bir elbise dikmek imiş.
Kimse bilememiş bir kötü büyücünün nifak tohumları saçtığını, bir dış mihrakın varlığını kimse anlayamamış. İnsanlar kendilerini durup dururken Kürt, Ermeni, Süryani, Alevi, Eşcinsel, Kadın vb.. zannetmişler, oysa hepsi Türkmüş müslüman ve erkekmiş, gel zaman git zaman bu kötü büyücü katliamlar organize etmiş, insanları faili meçhul cinayetlerde öldürtmuş, işkence tezgahlarında öldürüp intihar süsü vermiş, darbeler yapmış, hatta Diyarbakır cezaevinin ünlü bir Gestaposu varmış o Amerika’nın bir numaralı ajanıymış, yoksa hiç bir Türk evladı öyle şeyler yapar mıymış?
Kötü büyücü öğrencileri de kışkırtmış öğrenciler de mecburen sokaklara çıkıp demokratik hakları olduğunu zannettikleri parasız eğitimi savunmuş, bu arada polisi de kandırmış kötü büyücü , onlara kötücül güçler vermiş, onlar da istemeden hep saldırmışlar öğrencilere , öğrencileri yerlerde istem dışı sürüklemişler, hatta bir eylemde de hamile bir kadını tekmelemiş ve kadının çocuğunun olmesine neden olmuş, oysa hiç bir Türk evladı bunu yapabilir miymiş?
Mesela Kötü büyücü Mardin’de bir çocuğu ‘terörist’ gibi göstermiş, onlarda mecburen terörist zannederek çocuğun bedenine 13 kurşun sIkmIşlar…
Kötü büyücü ülkeye rahat yüzü vermemiş, kürt sorunu diye bir sorun peydah olmuş ülkenin başına, 30 yıl sürmüş hala da sürmekteymiş aslında kürt diye bir şey bile yokmuş öyle Amerika durup dururken uydurmuş insanlarda kendilerini kürt zannedip kentlere gelmişler, kentleri berbat etmişler vatandaş denize girememiş…
Kötü büyücü bazı insanları toplamış onlara brifing vermiş aslında onlar yokmuş, hep kötü büyücünün karışımlarından oluşmuşlar, brfingte onlara nasıl yazar çizer olunur nasıl karşı çıkılır tek tek anlatmış ve tabi yapacakları her türlü işin karşılığını ödeyeceğini taahhüt etmiş, ondan sonra bu yazar çizer ve entellektüeller çıkmış ortaya, aslında böyle bir şey yokmuş, oysa hangi Türk evladı…? (!)
Kötü büyücü Sol gruplar arasına da nifak tohumları ekmiş, onlar da sonsuza dek bir araya gelmemek üzre büyücü tarafından lanetlenmiş. Bu lanet nedeniyle birbirlerinin yüzüne bile bakamaz  olmuşlar, hatta zaman zaman birbirlerini yok etmek istemişler, aslına bakarsanız Sol diye bir şey de yokmuş onu da kötü büyücü icat etmiş, yoksa vatanını milletini seven Türk Doğru Çalışkan insanların ne işi olurmuş öyle eşitlikle ya da adaletle?
Kötü büyücü STK ların kurulmasını sağlamış onlara her konuda yardım etmiş onlarda öyle olur olmaz herşey için eylem organize etmişler olur olmaz şeyler talep ederek cennet vatanımızı bölmek parçalara ayırmak istemişler.
Cennet vatan tehlikedeymiş herşeyin baş sorumlusu Amerika imiş bunu sadece Ulusalcılar biliyormuş, onlar herkese anlatıp duruyormuş ama onlara çocuklar bile inanmıyormuş.

0 yorum :